Blog

Érdekli a design, az egyedi lakberendezési tippek, különösen a fürdőszobához kapcsolódóak?

Akkor olvassa el cikkeinket, amelyek ugyanazt a könnyed olasz stílust képviselik, mint az általunk gyártott különleges bútoraink.

Hogyan adjunk el egy modern lakást?

Hogyan adjunk el egy modern lakást?

Egy lakás tervezett eladása sokszor akár évekig is elhúzódik, annak ellenére, hogy mondjuk a lakáspiac éppen pörög.

Hogyan válasszunk modern ruhásszekrényt?

A gardróbszekrények, ruhásszekrények a hálószobabútorok alapvető darabjai, amelyekből ma már számtalan típusú beszerezhető.

2022 CONSTRUMA

A 2022-es Construmán is részt vett a Noralex Kft.

A 2022-ben megrendezett 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállításon ismételten részt vett a Noralex Kft.

Okos WC

Okos WC az otthonunkba

Ma már a fürdőszobába is léteznek intelligens megoldások, ilyen például az okos WC is.

Zuhanykabin

Épített vagy kész zuhanykabin?

Az épített és a készen kapható zuhanykabinoknak is vannak előnyeik, az építettek meglehetősen különlegesek, elegánsak lehetnek, a készen vásároltak pedig könnyebben cserélhetőek.

Modern rideg lakás

Így kerüljük el, hogy egy modern lakás rideg legyen

Napjainkban egyre elterjedtebbek a loft stílusú otthonok, amelyeket nagy terek, indusztriális elemek, minimalista dizájn és ipari hangulat jellemez.

Modern fürdőszobai radiátor

Fürdőszobai radiátor egy modern stílusú fürdőszobába

A modern, minimál stílus egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lakberendezés világában, éppen ezért nem meglepő, hogy egyre több olyan lakáskiegészítővel és bútorral találkozhatunk, amelyek ezt a stílust képviselik.

Fütőszálas tükör tisztítása

Hogyan tisztítsunk egy fűtéssel ellátott tükröt?

A fürdőszobában egy fűtőszálas tükör sokak szerint megtérülő befektetés, ami nem véletlen, hiszen búcsút inthetünk azoknak a kellemetlenségeknek, amelyeket a párás tükör okoz.

Meleg fürdőszoba

Hogyan legyen fürdőszobánkban még télen is jó meleg?

Rendkívül rossz érzés, amikor egy fárasztó nap után vennénk egy forró fürdőt és ezt egy hideg fürdőszobában kell megtennünk.

Barátságos fürdőszoba

Hogyan tegyük barátságossá fürdőszobánkat?

A fürdőszoba bútorok, trendek folyamatosan változnak, napjainkban burkolatokból és szaniterekből is bőséges a választék, így nehéz megtalálni a legideálisabb típusúakat.

Hasznos egyedi kiegészítők otthonra

Hasznos egyedi kiegészítők otthonra

Nem is gondolnánk, de egy rejtett LED-es fürdőszobai tükör világítással, egy faliórával, egy asztalterítővel, egy étkészlettel vagy akár egy poháralátéttel is kihatással lehetünk otthonunk stílusára és hangulatára.