Blog

Érdekli a design, az egyedi lakberendezési tippek, különösen a fürdőszobához kapcsolódóak?

Akkor olvassa el cikkeinket, amelyek ugyanazt a könnyed olasz stílust képviselik, mint az általunk gyártott különleges bútoraink.

Modern kert

Modern házhoz modern kert

Egy kert az apró ötletektől válhat igazán szemet gyönyörködtetővé, még az egyszerűbb bútorok is különlegessé varázsolhatják az udvart és a teraszt. Érdemes előtérbe helyezni a természetes anyagokat, ilyen a fa, a kavics, illetve a kő burkolatokat, ezeket akár keverve is alkalmazhatjuk.

Fürdőszoba és a modern tapéta

Fürdőszoba és a modern tapéta

Az utóbbi években ismét népszerűvé váltak a tapéták az otthonok enteriőrjeinek kialakításakor. Míg pár évtizeddel ezelőtt jellemzően olcsóbb, kevésbé tartós anyagok voltak csak elérhetőek, addig ma már gyakorlatilag az összes helyiség hangulatát fel lehet dobni egy szemrevaló falszakasszal.

Modern lakásokhoz okos ajtózár

Az okos ajtózárak jellemzően kompatibilisek a korábban megjelent zárakkal, gyakorlatilag ezeknek a helyére kerülnek beszerelésre, amit mi magunk is el tudunk végezni.

Hogyan adjunk el egy modern lakást?

Hogyan adjunk el egy modern lakást?

Egy lakás tervezett eladása sokszor akár évekig is elhúzódik, annak ellenére, hogy mondjuk a lakáspiac éppen pörög.

Hogyan válasszunk modern ruhásszekrényt?

A gardróbszekrények, ruhásszekrények a hálószobabútorok alapvető darabjai, amelyekből ma már számtalan típusú beszerezhető.

2022 CONSTRUMA

A 2022-es Construmán is részt vett a Noralex Kft.

A 2022-ben megrendezett 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállításon ismételten részt vett a Noralex Kft.

Okos WC

Okos WC az otthonunkba

Ma már a fürdőszobába is léteznek intelligens megoldások, ilyen például az okos WC is.

Zuhanykabin

Épített vagy kész zuhanykabin?

Az épített és a készen kapható zuhanykabinoknak is vannak előnyeik, az építettek meglehetősen különlegesek, elegánsak lehetnek, a készen vásároltak pedig könnyebben cserélhetőek.

Modern rideg lakás

Így kerüljük el, hogy egy modern lakás rideg legyen

Napjainkban egyre elterjedtebbek a loft stílusú otthonok, amelyeket nagy terek, indusztriális elemek, minimalista dizájn és ipari hangulat jellemez.

Modern fürdőszobai radiátor

Fürdőszobai radiátor egy modern stílusú fürdőszobába

A modern, minimál stílus egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lakberendezés világában, éppen ezért nem meglepő, hogy egyre több olyan lakáskiegészítővel és bútorral találkozhatunk, amelyek ezt a stílust képviselik.

Fütőszálas tükör tisztítása

Hogyan tisztítsunk egy fűtéssel ellátott tükröt?

A fürdőszobában egy fűtőszálas tükör sokak szerint megtérülő befektetés, ami nem véletlen, hiszen búcsút inthetünk azoknak a kellemetlenségeknek, amelyeket a párás tükör okoz.

Meleg fürdőszoba

Hogyan legyen fürdőszobánkban még télen is jó meleg?

Rendkívül rossz érzés, amikor egy fárasztó nap után vennénk egy forró fürdőt és ezt egy hideg fürdőszobában kell megtennünk.