Fürdőszobai radiátor egy modern stílusú fürdőszobába

A modern, minimál stílus egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lakberendezés világában, éppen ezért nem meglepő, hogy egyre több olyan lakáskiegészítővel és bútorral találkozhatunk, amelyek ezt a stílust képviselik. A modern hatás eléréséhez elengedhetetlen a tér letisztultsága, ennek eléréséhhez viszont minél nagyobb és több szabad felületre van szükségünk.

Modern fürdőszobai radiátor

Hogyan legyen fürdőszobánk modern stílusú úgy, hogy eközben meleg is legyen?

Amennyiben ennek a stílusnak megfelelően szeretnénk kialakítani fürdőszobánkat, el kell kerülnünk a színes falakat és csempéket. A megfelelő hatás elérése érdekébe nyugodtan használhatunk márványcsempét vagy bármilyen natúr, természetest hatást keltő burkolatot. A burkolólapok közül a nagyméretű, semleges színűek a legkedveltebbek. Nyugodtan kombináljuk a természetes anyagokat a különböző anyaghatásokkal.

A design fürdőszoba bútorok kiválasztása során ügyeljünk arra, hogy zárt bútorokat válasszunk lehetőleg lábak nélkül, ugyanez igaz a kád kiválasztása esetén is. Ha zuhanyzóban gondolkodunk, mert egy kisebb fürdőszobával rendelkezünk, akkor érdemes az üvegkabinos megoldás mellett dönteni. Ennek a fajtájú kabinnak köszönhetően a csempe színe és mintája előtérbe fog tudni kerülni, ezzel is hangsúlyozva a fürdőszoba stílusát.

A meleget biztosító törölközőszárítóból és radiátorból is érdemes ennek a stílusnak megfelelőt beszerezni a tökéletes hatás és a jó meleg elérése érdekében. A modern stílusú törölközőszárítók a szögletes formavilágot képviselik a hagyományos fajtával szemben. Szembeötlő különbség még a kétfajta törülközőszárító között a vízszintes csövek elhelyezkedése is, mert amíg a hagyományos fajtánál teljesen vízszintesen egymástól egyenlő távolságra fekszenek a csövek, addig a modern stílusúnál ezek bármilyen módon elhelyezkedhetnek a szélső két függőleges cső között. Ennek a stílusnak a szellemében készült radiátorok bármilyen formát magukra ölthetnek, így sokszor még csak nem is hasonlítanak egy átlagos radiátorra. Manapság ezen a téren elég széles kínálat tárul elénk, ennek köszönhetően minden bizonnyal fogunk olyat találni, amely egyaránt megfelel a hely adottságainak és a stílusunknak is.