Fly


Lebegő fürdőszoba pultok

A rejtett konzolos "lebegő" fürdőszoba pulttal extravagáns hatást érhetünk el, homogén színű Kerrock és fa mintázatú laminált kivitelben is elérhető. A Kerrock fürdőszoba pult tetszőleges vastagságban és hosszúságban elkészíthető, valamint a speciális ragasztásnak köszönhetően remekül ellenáll a víznek és nem látszódnak az illesztési vonalak. Ezzel szemben a fa mintázatú laminált fürdőszoba pult maximális vastagsága 6 centiméter lehet, a gyárilag felragasztott kopás ellenállású kemény laminált lapnak hála szintén jól ellenáll a víznek. Utóbbi típusú pultnál az élzárás a legújabb ömlesztett poliuretán ragasztási technológiával készül.

A "lebegő" pultokhoz tartozó elemek bármilyen színben megrendelhetőek, de festett felületű pultokat nem gyártunk! A legújabb dizájnnak megfelelő frontok élére rögzített matt fekete fogantyúk, pedig bármilyen színű felülethez passzolnak.

Fürdőszoba pultjaink takarításakor, a súroló és erősen maró hatású tisztítószereket kerülni kell. Folyékony mosószerrel és nedves ronggyal könnyen tisztíthatók. A sötét színű Kerrock pult takarítása fokozott figyelmet igényel, mert felülete még a kemény tárgyakkal való érintkezésre is érzékeny, meglátszódhatnak rajta a mikrókarcok.

Pultjainkon víztesztekkel ellenőrizzük, hogy mennyire áll ellen a körben élzárt anyag a víznek. Az anyagot 48 órán keresztül tartjuk teljesen víz alatt, ami egy óriási terhelést jelent. Ennyit kell legalább kibírnia egyfolytában ahhoz, hogy a teszten sikeresen átmenjen. Természetesen a valóságban sosem lesz folyamatosan víz alatt ennyi időt a termék. Csak a teljesen ép felülettel rendelkező anyag képes ellenállni a víznek, mert a legkisebb, hajszálvékony lepattanásnál is képes a víz beszivárogni, amitől megdagad, deformálódik és tönkremegy a bútorlap. Tehát a teszt garantálja a kimagasló minőségű fürdőszoba pultot.

Fly 100

Fly 120

Fly 140

Fly 140 aszimmetrikus

Fly 150