A 2022-es Construmán is részt vett a Noralex Kft.

A 2022-ben megrendezett 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállításon ismételten részt vett a Noralex Kft. A kiállítás során a cégeknek lehetőségük adódik a vevőkkel történő személyes találkozás folyamán feltérképezni az igényeiket, és bemutatni számukra az új termékeiket.

Cégünknek kifejezetten hasznosak az ilyen alkalmak, mert ilyenkor személyesen is van módunk találkozni az érdeklődőkkel. A mindennapokban erre sajnos csak nagyon ritkán kerül sor, mert az értékesítésünk kereskedőkön keresztül megy végbe. Az érdeklődőkkel történő személyes találkozásoknak köszönhetően hasznos információkat tudunk gyűjteni, amelyek segítségével olyan fürdőszoba bútorokat és kiegészítőket tudunk gyártani, amelyek teljes mértékben kielégítik a vevők igényeit.

CONSTRUMA Slim fiók
CONSTRUMA Slim fiók

A 2022-es CONSTRUMA esemény résztvevői találkozhattak az új antracit színű Slim fiókjainkkal, amelyek nem mellesleg a nagyközönség számára itt lettek először bemutatva. A rendezvény során demonstráltuk a jövőbeli terveinket, a résztvevők megismerkedhettek munkánk minőségével, és emellett megtekinthették a vízálló PU élzárási technikánkat is, amelynek köszönhetően anyagaink teljes mértékben vízállóak.

Terveink között szerepel, hogy a következő megrendezésre kerülő szakkiállításon is részt veszünk, a legújabb trendek, bútorok, megoldások bemutatása és az új igények feltérképezése érdekében.