Egyedi fürdőszoba szekrény és mosdópult megoldások

Ha széria bútoraink között nem talál az elvárásainak megfelelőt, fürdőszobája mérete vagy elrendezése miatt, akkor ez esetben igényeit teljes mértékben kielégítve tudunk Önnek egyedi fürdőszoba szekrényt vagy egyedi mosdópultot készíteni. Az egyedileg gyártott bútoraink egyik legnagyobb előnye, hogy maximálisan ki lehet használni a fürdőszoba adottságait, viszont ebben az esetben számolni kell azzal, hogy több idővel és fáradozással jár megvásárlásuk a széria bútorokhoz képest.

Számunkra a legfontosabb, hogy az Ön elképzeléseinek megfelelően tervezzük, formáljuk bútorainkat. Nálunk lehetősége van méret, szín, elrendezés, mosdó típus és az összeállítás kombinálására illetve megváltoztatására. Bármilyen speciális igénye volna, akár a helyiség adottságai miatt, mi azokhoz is könnyedén tudunk igazodni.

Továbbá, lehetősége van más gyártó mosdóihoz is bútort készíttetni. Ebben az esetben kérjük juttassa el kereskedő partnerünkhöz mosdóját, ahonnan mi elhozzuk és felvesszük annak adatait, majd ezek után tervezünk hozzá az Ön elképzeléseinek megfelelő bútort.

Helyszínre sajnos nem áll módunkban kimenni, tehát az egyedi fürdőszoba szekrény vagy egyedi mosdópult gyártásához pontos paraméterekre van szükségünk, melyeket vagy Ön, vagy a helyszínen dolgozó szakemberek egyike tud számunkra biztosítani. A valós paramétereket megadhatja akár egy lakberendező, építész, burkoló vagy más szakember, azonban a felelősséget neki kell vállalnia, hogy az általa adott paraméterekkel, a bútort az elképzeléseknek és az igényeknek megfelelően lehet majd beépíteni.

Néhány tipp arra, hogy milyen megoldásokra vagyunk képesek:

Más típusú mosdóval szeretné a választékunkban található termékeket rendelni?

A teljes kollekciónkat Marmy, műkő zúzalékból készült, öntött márvány mosdókkal forgalmazzuk, ennek a mosdócsaládnak a honlapján több mint 100 féle termék látható, ezek közül szabadon választhat.

Bútorgyártás látványterv, vagy rajz alapján

Egyre több lakberendező, vagy belsőépítész munkáját veszik igénybe építkezés, illetve felújítás során, amiből egy sajátos elrendezésű, méretű, küllemű bútor kompozíció születik.

Egyedi színre festett bútorok

Számos esetben előfordul, hogy a belső térben, egy kiválasztott színösszeállítást szeretnék továbbvinni több helyiségben.

LED-es fürdőszobai tükör

Sokféle méretben, és világítási lehetőséggel kínáljuk a széria tükreinket, de van mód arra, hogy ezektől eltérjen.

Egyedi kiegészítő bútorok

A legkevesebb megkötést a kiegészítő bútoroknál tapasztalunk a tervezés során, mert itt nem kell sem a víz, sem az áram kiállásokhoz, sem a mosdó méretéhez igazodni, csak a méretek szabhatnak határt.

Pultos bútor tervezése két fal közé

Manapság egyre többen szeretnék a fürdőszoba adottságait teljes mértékben kihasználni, ezért két fal közé terveznek be egy adott méretre gyártott pultos bútort, amire van lehetőség, de felhívnám szíves figyelmét néhány fontos dologra.

Tetszőleges vastagságú Kerrock pultok

A Kerrock lapokat az élüknél a speciális, szín azonos ragasztójukkal úgy össze lehet ragasztani, hogy nem látszanak az illesztési vonalak, és így összefüggő felületként hatnak.