Egyedi megoldások

Egyedi bútorgyártás (avagy mit is jelent a „Személyre szabott bútorgyártás”.)

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait. Az egyedi bútorrendelést megelőzi egy tervezés, és egy árajánlatkérés, ilyen esetben is kizárólag a viszonteladó partnereink lesznek a segítségére, kérem, keresse őket bizalommal. Cégünk 24 órán belül elkészíti a kereskedő által lekért árajánlatot, így gyorsan döntést tud hozni. A gyártási határidő egyedi bútorok esetében sem haladja meg a 2-3 hetet, ami különlegesen jó teljesítmény. Egyre több üzletben adódik lehetőség a 3D látvány tervek készítésére, így az elképzelt bútor szettet méretarányosan megtekintheti valós környezetében.

Néhány tipp arra, hogy milyen megoldásokra vagyunk képesek:

Más típusú mosdóval szeretné a választékunkban található termékeket rendelni?

A teljes kollekciónkat Marmy, műkő zúzalékból készült, öntött márvány mosdókkal forgalmazzuk, ennek a mosdócsaládnak a honlapján több mint 100 féle termék látható, ezek közül szabadon választhat.

Bútorgyártás látványterv, vagy rajz alapján

Egyre több lakberendező, vagy belsőépítész munkáját veszik igénybe építkezés, illetve felújítás során, amiből egy sajátos elrendezésű, méretű, küllemű bútor kompozíció születik.

Egyedi színre festett bútorok

Számos esetben előfordul, hogy a belső térben, egy kiválasztott színösszeállítást szeretnék továbbvinni több helyiségben.

LED-es fürdőszobai tükör

Sokféle méretben, és világítási lehetőséggel kínáljuk a széria tükreinket, de van mód arra, hogy ezektől eltérjen.

Egyedi kiegészítő bútorok

A legkevesebb megkötést a kiegészítő bútoroknál tapasztalunk a tervezés során, mert itt nem kell sem a víz, sem az áram kiállásokhoz, sem a mosdó méretéhez igazodni, csak a méretek szabhatnak határt.

Pultos bútor tervezése két fal közé

Manapság egyre többen szeretnék a fürdőszoba adottságait teljes mértékben kihasználni, ezért két fal közé terveznek be egy adott méretre gyártott pultos bútort, amire van lehetőség, de felhívnám szíves figyelmét néhány fontos dologra.

Tetszőleges vastagságú Kerrock pultok

A Kerrock lapokat az élüknél a speciális, szín azonos ragasztójukkal úgy össze lehet ragasztani, hogy nem látszanak az illesztési vonalak, és így összefüggő felületként hatnak.