Prémium fürdőszoba bútor

Prémium fürdőszoba bútorainkat két fő alapanyagból készítjük. Az egyik fő alapanyagunk az MDF lap, amely négy rétegben festett, lakkozott és polírozott felületű, fehér vagy színes változatban is elérhető. A lakkozott felületnek köszönhetően jól ellenáll a párának és a víznek.
A másik fő alapanyagunk a fa mintázatú laminált lap. A laminált lapok élzárása poliuretán technológiával és ABS élzáró anyaggal történik, a víz ellenálló képességük szintén kifogástalan.
Az alapanyagok származási helye főként Olaszország, de Szlovéniából, Németországból és Lengyelországból is érkezik hozzánk alapanyag.

A prémium minőség biztosítása érdekében sok más gyártóval és bútoráruházakkal szemben nem az olcsóbb és gyorsabb technológiákat alkalmazzuk, bútoraink elkészítésének teljes folyamata több időt, körülbelül két hetet vesz igénybe. Elkötelezettségünket jelzi a minőség iránt az is, hogy a festett bútorok felületkezelési ideje önmagában egy hetet tesz ki, a teljes folyamatba pedig az előkészítés, tervezés, összeszerelés is beletartozik.
Más gyártók előszeretettel használják a vákuumprés alatt lévő MDF felületre húzott, felmelegített PVC fóliás megoldást (ezt nevezzük vákuumfóliázásnak), amely lerövidíti a gyártási időt, azonban csökkenti a termék várható élettartamának hosszát.

Érdemes prémium fürdőszoba bútorainkat választania, hiszen nem nagy mennyiségben, készletre gyártunk, a hangsúlyt a minőségre és a személyre szabott kiszolgálásra helyezzük.

2 éves garanciát vállalunk termékeink valamennyi részére:

  • fiókok műkdése
  • világítás működése
  • bútorok felülete
  • mosdók anyagára, felületére

Amennyiben valamilyen problémát észlel, kérjük közvetlenül a vásárlási pontot keresse fel, ahol a problémát írásban rögzítik és egy gyors elbírálás után a megoldásról értesítést kap.