Rólunk

Mi a Noralex csapata hiszünk abban, hogy a fürdőszoba a megtisztulás és a felfrissülés helyisége minden otthonnak. Küldetésünk, hogy olyan embereknek gyártsunk bútorokat, akik minőségi élettérben érzik jól magukat, nem elégszenek meg a középszerű megoldásokkal. Ezt a szemléletet hordozzuk magunkkal már közel 20 éves tapasztalatunk során és fejlesztjük tovább folyamatosan, hogy az Ön számára legjobb minőséget tudjuk nyújtani.

2020

Teljesen új termékválaszték kialakítása

Több éves tervezői, és fejlesztői munka után megalkottuk az új, nyugat- európai színvonalú termékválasztékunkat, amiben rengeteg új dizájnt, alapanyagot, és technikai megoldást vonultattunk fel. Legfrissebb kínálatunkban szinte minden stílusirányzat megtalálható a hagyományostól a legújabb trendekig, mindenki meg fogja találni benne a kedvére valót.

2018

EU fejlesztési támogatással a géppark megújulása

Újabb EU pályázattal elnyert támogatás keretein belül sikerült a CNC megmunkáló központot egy újra cserélni, mellyel többféle anyagmegmunkálást tudunk végezni, ezzel is fejlesztve az egyedi bútorgyártási lehetőségeinket.

2017

EU fejlesztési támogatással a géppark megújulása

A pályázat során elnyert támogatással sikerült az élzáró gépet lecserélni egy újra, amely már a PU élzárási technológiával ragasztja fel a fa mintázatú laminált lapokra az abs él anyagokat. Ezzel az új élzárási módszerrel a festett felületű bútorok mellet már a fa mintázatúak is fokozottan vízállóak lesznek.

2016

Kerrock pultok bevezetése

Az addig használt festett edzett üvegpultokat kiváltottuk a Kerrock pultokkal, aminek több előnye is van, anyagában színezett, antibakteriális, fényes és matt felületben is elkészíthető, jól formázható. Mivel ezt az anyagot a saját gépeinken is meg tudjuk munkálni, így egyedi méretben, gyorsan, és precízen el tudjuk készíteni ebből a pultokat.

2013

Új alapanyagok bevezetés

Elindítottuk a pultos bútorok gyártását. Festett, edzett üveglappal fedtük be a bútorokat, így az újdonságnak számító pultra ültethető mosdós bútorok forgalmazását is megkezdtük.

2009

Új típusú mosdók megjelenése

Elkezdtük forgalmazni az öntött márvány mosdós bútorokat, ami nagy változás volt, mert addig csak porcelán mosdót lehetett találni az üzletekben. Az öntött márvány mosdó nagy előnye a porcelánnal szemben, hogy sokkal simább, egységesebb a felülete, a sarkai egyenesek, formái szabályosak, nem deformált, mint a legtöbb porcelán mosdó. Az új minimalista irányzathoz jól passzolt ez a típus.

2007

Új gyártástechnológia bevezetése

Az igényes bútorgyártás feltétele a magas minőségű géppark, ezért került beszerzésre az első CNC megmunkáló központunk, ami az alapanyagok kifúrásában, marásában segít. Ez a gép a számítógépen megírt programok alapján az alkatrészeket nagy pontossággal munkálja meg, így a bútorokat hibátlanul, és pontosan lehet összeszerelni.

2005

Új szolgáltatás elindítása

Országos szinten megjelentek a hazai konkurens gyártók, és az Ázsiából importáló cégek, akik olcsó vákuumfóliázott elemekből készült fürdőszobabútorokat forgalmaztak, ami jelentősen lenyomta a termékek árát. Válaszút elé került a cégem, hogy haladunk tovább a nívós bútorok gyártásának vonalán, vagy mi is beállunk az olcsó, ámde kommersz termékforgalmazók sorába. Személyiségemből adódóan csak a magas színvonalú termékekben hiszek, ezért még inkább a prémium kategória felé húzódtunk. Az igényes vevők kiszolgálásához a széria mellett elindítottuk az egyedi bútorgyártást, és megalapoztuk a „Személyre szabott bútorgyártás” filozófiánkat, aminek nagy sikere lett, és meghatározta a jövőnket.

2003

Új üzem

A rohamosan emelkedő megrendeléseknek köszönhetően a 200 m2-ből egy több mint ezer m2-es üzembe költöztünk, és a 4 fős létszám 16 főre emelkedett. A cél az volt, hogy egy olyan gyártási kapacitást alakítsak ki, ami mellett még megvalósítható a prémium bútorgyártás, és minden egyes legyártott darabot személyes ellenőrzés alá lehessen vonni. Az értékesítési stratégiánk továbbra is a magas minőségi bútorgyártás maradt, a festett felületű anyagok mellett megjelentek az olasz importból beszerzett magas minőségű fa mintázatú laminált anyagok.

2002

Az első géppark beszerzése

Az üzlet gyorsan felfutott, néhány hónap után már saját gépparkot vásároltam, hogy a bérmunkákat ki tudjam váltani, és ne függjön külső tényezőktől a gyártás. Már a kezdetektől fogva festett, lakkozott felületű anyagokból készítettük a bútorokat, ami a kiemelt minőségű termékek legfontosabb ismertetője. Csakis a minőségi bútorgyártás volt a fő szempont, amit a hosszú évek alatt végig szem előtt tartottam, és ebben van jelentős tapasztalatom. A bútorokat olasz és spanyol ráültethető porcelán mosdókkal értékesítettük, szemben az akkor még az üzletekben lévő márványpultba süllyesztett mosdókkal.

2001

A kezdetek

A fürdőszoba szalonok világát jól ismerve jött az ötlet, hogy valamilyen magyar áruval kellene az üzletek döntő többségében import kínálatát bővíteni. Mivel régóta nagy érdeklődéssel tekintettem a szépen megmunkált bútorokra, ezért a fürdőszobabútorok gyártását szemeltem ki magamnak, és 2001 tavaszán elkészült az első általunk gyártott bútor. Szinte pár nap alatt sikerült néhány darabot eladni, ezért a folyamatos gyártás mellett döntöttem.