Olasz design fürdőszoba bútor

Az olasz design talán mindig a többiek előtt járt, mondhatjuk, hogy a bútor divat világát is az olasz tervezők alakítják. Ők határozzák meg az aktuális trendet, amihez mindenki igazodik.
A divatirányzatok, a különböző ipari szegmensek között mindig összecsengenek, hasonló motívumok és színvilág terjed el különböző termékcsoportoknál. Mivel a nagy csempegyárak is Olaszországban találhatók, ezért a bútoroknak is ezt a szín és formavilágot érdemes követniük, hogy egységes, harmonikus legyen az összkép. Az olasz stílus mindig is a finom eleganciáról szólt, nagyon jól választanak egymással harmonizáló színeket. Formavilágában letisztult, de ugyanakkor figyelemfelkeltő is.
A letisztult modern stílusirányzatot változatlanul meghatározónak lehet mondani az egész világon, olasz design fürdőszoba bútoraink pedig tökéletes megtestesítői ezeknek a stílusjegyeknek.
A modern designok, a fő irányvonalat megörökölték elődeiktől, viszont a részletek folyamatosan változnak: a modern formákat a rajzolatosabb márvány, vagy fa mintázatú felületekkel kombinálják.
Olasz fürdőszoba bútoraink festett homogén, és fa mintázatú felületekkel is elérhetőek, így bármilyen burkolattípushoz választhat hozzá illőt.

 

 

Olasz design fürdőszoba bútor kollekciók

 

Caligula - Olasz design fürdőszoba bútor

Smile - Olasz design fürdőszoba bútor

Nero - Olasz design fürdőszoba bútor

Bruno - Olasz design fürdőszoba bútor

Monza - Olasz design fürdőszoba bútor

Cicero - Olasz design fürdőszoba bútor

Quadro - Olasz design fürdőszoba bútor

Slim - Olasz design fürdőszoba bútor

Fly - Olasz design fürdőszoba bútor

Taku - Olasz design fürdőszoba bútor

Laundry - Olasz design fürdőszoba bútor