Tetszőleges vastagságú Kerrock pultok

kerrock pult

A „szoknyás” Kerrock pultok bármekkora hosszúságban és vastagságban elkészíthetők. Az éleknél egy speciális színazonos ragasztóval vannak összeragasztva úgy, hogy az illesztési vonalak ne látszódjanak, így egy összefüggő felületnek ható felszínt kapunk, aminek köszönhetően remekül ellenállnak a víznek. A pultokhoz használt speciális ragasztó nem enged ki magából illékony, szerves vegyületeket, ezért nincsen az egészségre semmiféle károsító mellékhatása.

A Kerrock pultokat bármilyen dizájnnak megfelelően el lehet készíteni, ugyanis felületük lehet polírozott fényes, selyem fényű vagy matt. Felületük antibakteriális, könnyen tisztítható és örökéletű. Tisztításukkor kerülni kell a súroló és erősen maró hatású tisztítószereket, folyékony mosószerrel és nedves ronggyal könnyedén takaríthatók. Erre a sötét színű Kerrock pultok tisztítása folyamán fokozottan oda kell figyelni, mert felszínük még a kemény tárgyakkal történő érintkezésre is érzékenyek, ugyanis meglátszódhatnak rajtuk a mikrokarcok.

A Kerrock pultokat egy konzol segítségével önmagukban, vagy akár más bútorral együtt is, a falra lehet szerelni, épp ezért szinte bármely mosdóval össze lehet őket építeni. Ezen kívül a Kerrock pultokból nem csak „szoknyás” változat létezik, hanem gyártanak sztenderd 12 mm-es vastagságúakat is, amelyeket bútorokra ragasztanak és így azokból pultos bútor lesz.

Bővebben a Kerrock pultok használatáról és tisztításáról