LED-es fürdőszobai tükör

LED-es fürdőszobai tükör

Széria tükreinket sokféle méretben és számos világítási lehetőséggel kínáljuk, de ezen kívül egyedi igények alapján is készítünk tükröket megvilágítással együtt. Vagyis, ha van Önnek saját elképzelése, hogy milyen szélességű illetve magasságú tükröt szeretne fürdősszóbájában látni, akkor a világítás típusának kiválasztása után elkészítjük elképzelését.

Minden lámpánk LED-es technológiával működik és lefelé egy 50 cm széles felületen tudják kifejteni hatásukat, ezért lámpáink felhelyezését normál méretű tükrök fölé ajánljuk. A nagy méretű tükröknél körbe a LED világítás beépítését javasoljuk, mert annak segítségével nagyobb felületet is jól be lehet világítani, legyen itt szó tükör mögötti falvilágításról vagy akár homokfújás mögé rejtett LED-es fürdőszobai tükör világításáról.

A legfontosabb előnye a LED-es fürdőszobai tükör világításnak, hogy energiatakarékos, megbízható és hosszú élettartalommal rendelkezik. A hagyományos izzós világítással szemben izzócserére sincs szükség. Ugyanis a hagyományos technológiával működő világítások üzemideje maximum 1000 óra, amíg a LED-es világításé több tízezer, akár ötvenezer óra is lehet.

A LED-es fürdőszobai tükör világítás érintő kapcsolóval is dimmelhető, ebből kifolyólag fényerősségét is lehet állítani.

 

Kiegészítő technikai eszközök LED-es fürdőszobai tükör világításhoz

 

LF LED-es fürdőszobai tükör lámpa

L2 LED-es fürdőszobai tükör lámpa

LH LED-es fürdőszobai tükör lámpa

LT LED-es fürdőszobai tükör lámpa

LED-es fürdőszobai világítás homokfújt tükör mögé