Keressük exkluzív fürdőszoba bútor gyártó cégünk Gyártáselőkészítő James Bondját

Van gyakorlati ismered bútorok tervezésében és gyártásában? Esetleg bútorgyártó üzemben dolgoztál, és nem csak láttál már, de programoztál is CNC gépet? Akkor figyelj, mert van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk…

Kik vagyunk mi?


Magyarország exkluzív fürdőszoba bútor gyártói vagyunk: meghallgatjuk a megrendelők igényeit, és pontosan ki is szolgáljuk. Hiszünk benne, hogy a fürdőszoba az otthonokban a megújulás és a relaxáció helyszíne, amelynek a tökéletesen megalkotott enteriőr nélkülözhetetlen eleme. Több mint két évtizedes múltunk során olyan tapasztalatot és eszközparkot halmoztunk fel, mellyel csak egyféle végeredmény fogadható el: a tökéletes.

Ebbe a csapatba keressük a teljes folyamatunkat támogató kollégánkat tiszakécskei üzemünkbe.

termalfurdo_tiszakecske_1[1]

Mi lesz a feladatod?


A bútorgyártási folyamat legelejét fogod menedzselni onnantól, hogy megérkezik egy árajánlatkérés az egyik fürdőszobaszalon partnerünktől. Fel kell ismerned a valódi igényeket, szükség esetén pedig lekommunikálod a pontos elvárásokat, és ennek megfelelően elkészíted az árajánlatot.

Ennek elfogadását követően indul csak az izgalmas munka: tervezőként neked kell megálmodnod a bútor teljes felépítését és szerkezetét. Ehhez elengedhetetlen, hogy rendelkezz annyi ismerettel a bútorokról, hogy mit lehet megvalósítani és hogyan, valamint mit nem. Mi kizárólag a legjobb végeredménnyel érjük be, így alaposan és profin kell tudd megtervezni a megálmodott produktumot.

A terv alapján ezután elkészíted a szabásjegyzéket és a CNC program megírását.

Akkor végzed jól a munkád, ha ezek az összetevők hibátlanul illeszkednek egymáshoz. Magas fokú pontosságra és precizitásra lesz mindehhez szükséged, hiszen már egy hiba is ahhoz vezet, hogy a furatok nem fedik egymást megfelelően, a bútor esztétikailag kifogásolható megjelenést kap, esetleg képtelen ellátni a feladatát és rövid időn belül tönkremegy.

A fenti ismereteken túl kétféle személyiséget tudunk elképzelni hosszú távon erre a pozícióra. Az egyik a hagyományos, gondolkodós faipari szakember, aki az évek alatt felhalmozott gyakorlati tudására támaszkodva végzi el a bútorok tervezését, akár papíron, akár fejben.

A másik pedig, aki a bútorgyártáshoz szükséges ismereteken túl erre az iparágra készült célszoftver nyújtotta lehetőségeket kihasználva tud magas szintű munkát végezni.

Mi elégedettek tudunk lenni Veled, bármelyik körbe is tartozz.

A bútorok ismeretén túl még egy területen jól kell teljesítened: a jó kommunikációs képesség ebben a szakmában elengedhetetlen. A munkád igazi csapatmunka, így a kollégákkal mindennap szorosan fogsz együttműködni - ami nem lesz nehéz, mert irtó jófejek a munkatársak.

Szakmailag támogatni kell a partnereket is – akik az ország legjobb fürdőszobaszalonjai-, hiszen ők elsősorban az értékesítésre koncentrálnak, míg a szakmai segítségen gyakran nekünk kell biztosítani.

Mit kínálunk mindezért cserébe és hogyan lehetsz ennek a szuper csapatnak a tagja?


Először is, nem feltétlenül teljesen kész szakembert keresünk, ezért nem is adunk meg X évnyi elvárt tapasztalatot, sem pedig végzettséget. Ha például másodállásban konyhabútorokat terveztél és építettél be, valamint programoztál már CNC gépet, akkor már jó eséllyel tudsz pályázni.

Azonnal jelentkezz viszont, ha kézzelfogható bútorgyártási és tervezési tapasztalatod van – hidd el, meg fogunk becsülni mind emberileg, mind anyagilag.

Nyitottak vagyunk arra, hogy folyamatosan képezzünk. Ha emberileg és szakmailag is egyeznek a nézeteink, úgy nagyon hosszú távra tervezünk Veled. Több kollégánk 7, vagy akár 15 évet töltött már el nálunk, és nem ok nélkül. Mindig törekszünk a fejlődésre, amelyből Te busásan profitálni tudsz.

Mivel kisebb létszámú vállalkozás vagyunk, sokkal nagyobb fejlődési lehetőséged van. Nagyobb lesz az anyagismereted, jobb rálátásod lesz az egyes részterületekre, így komoly szakmai hátteret tudsz kiépíteni. Emellett mind a személyes, mind a szakmai céljaid elérésében 100%-ban támogatni fogunk.

Ami pedig szerintünk a legjobb ezen a munkahelyen: minden munkád végeredményét látni fogod, ahogy testet ölt. Igazán felemelő érzés tud lenni, hogy ott lesz készen előtted az, amit megterveztél.

noralex_kep

Az iparágspecifikus szoftvernek a használatát szeretnénk mindenképpen megtanítani, így ennek megtanulásához is minden segítséged megadunk.

Mindig ott vagyunk a legfontosabb és legérdekesebb szakmai kiállításokon, valamint beszállító partnereink is ellátnak minket mindig az újdonságokkal. Nyitottak vagyunk az ötleteidre, meglátásaidra, legyen szó a tervezésről, vagy akár magáról a gyártástechnológiáról.

Teljes magabiztossággal állíthatjuk, hogy stabil megélhetést biztosítunk Számodra. Több mint 21 éves cég vagyunk, ismernek és szeretnek minket az országban. Az összes jelentős fürdőszobaszalonban bent vagyunk, mivel igényes, egyedi, látványos és exkluzív dolgokat tudunk megcsinálni.

Mi imádjuk Tiszakécskét, szerintünk csodálatos település és a megannyi lehetőség mellett a kiegyensúlyozott nyugodtság is vár Rád, amint csatlakozol. Reggel 8-tól délután 5-ig, kiszámítható munkarendben tudod végezni a mindennapi munkádat.

És ami a fentiek közül talán a legjobban érdekel Téged: nettó 400.000-600.000 forintos fizetést kínálunk akár már kezdetektől fogva. Ez nagyban függ attól, hogy milyen tudást és tapasztalatot hozol magaddal. Megbeszélés szerint pedig még a munkába járásban, vagy a lakhatásodban is támogatni fogunk azzal együtt, ha családdal érkezel az ország másik pontjáról, akkor szeretteidnek is igyekszünk munkát, vagy oktatási intézményt keresni.

A bútor- és a CNC-s programozási ismereten felül pár dolgot várunk el igazán: lelkiismeretesen tudj dolgozni, akarj fejlődni és legyél precíz.

Magadra ismertél?


Akkor ne habozz: küldd el most önéletrajzodat az info@noralex.hu email címre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot. Amennyiben csatolsz egy rövid motivációs levelet is arról, hogy miért Te lennél az ideális jelölt, már biztosan előbbről indulsz, mint a többi jelentkező!