Személyre szabott egyedi fürdőszoba bútor gyártás

A ügyintézés a bútor megrendelésétől az átvételig a kereskedő partnereinken keresztül történik, a színminta kollekciókat is náluk tudja személyesen megtekinteni. Ezt mindenképpen ajánljuk megtenni, így az összes felület élőben láthatja.

A legtöbb üzletben bemutató darabok is megtekinthetőek, valamint szakképzett értékesítő kollégák nyújtanak segítséget minden felmerülő problémájával kapcsolatban. Egyre több partnerünk üzletében készítenek a bútorokról 3D rajzot, így a monitoron egy csempével kiburkolt térben, az összes színkombinációban megtekintheti a termékeket, ezzel segítünk a döntés meghozatalátban. A látványtervekről képet is készítenek, amit akár haza is vihet. Egyedi fürdőszoba bútor készítés esetén még nagyobb segítséget nyújt a 3D látványterv, mert az elképzeléseit valós méretekkel, és arányokkal tekintheti meg a monitoron.

A tervek elkészítése és a széria bútor kiválasztása után partnerünknél tudja megrendeli a terméket. A megrendeléskor előleg fizetése szükséges. Az elkészült tervrajzokat és igényeket partnerünk továbbítja számunkra, és ezek alapján elkezdődik a fürdőszoba bútor gyártása. A termék 3-4 hét elteltével a viszonteladó partnerünk raktárába érkezik, ahonnan megegyezés alapján vagy Ön tudja elvinni személyesen, vagy partnerünk szállítja házhoz. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk, aminek érvényesítéséhez elegendő csak a számla bemutatása.

A garancia feltételei:

  • Szakszerűen, szakember által elvégzett szállítás, beüzemelés. A tükrök elektromos bekötését villanyszerelők, a fürdőszobabútorokét pedig vízvezeték szerelők végezhetik csak el. A bútorokat asztalosok is felszerelhetik, azonban a vízbekötést ebben az esetben is vízvezeték szerelőnek kell elvégeznie. Szállításból, és beépítésből származó mechanikai sérülésekre a garancia NEM vonatkozik.
  • Rendelétetésszerű használat. A csepegő vízbekötés, és a folyamatos vízsugár megrongálhatja a bútort, ügyelni kell rá, hogy a vízre érzékeny területeket ne érje huzamosabb ideig víz.
  • Kímélő tisztítószerek használata. Erős maró hatású anyagokkal sem a mosdót, sem a bútort nem szabad tisztítani. Szemcsés tisztítószerek használata tilos, továbbá nem szabad erőteljesen dörgölni a felületeket.
  • Szellőző rendszer megléte a fürdőszobában. A nagy mennyiségű pára lecsapódik a bútor, és tükör felületén, amely hosszú távon tönkreteheti azt. Annak érdekében, hogy a termék minél hosszabb élettartamú legyen érdemes szellőző rendszert beépíteni.