Slim 100 pultos

Fehér, kőris színben

  • 90-es kerek natúr tükör körbe falvilágítással
  • 100-as pultos bútor Nero 58 mosdóval
  • 160-as polcos faliszekrény
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

90-es kerek natúr tükör körbe falvilágítással

A legújabb dizájn szerint a tükrön nincs lámpa, és homokfújt rész sem, nagyon letisztult megjelenési forma, a világítást a tükör mögé rejtett LED szalag adja. Tükör szélétől 1 cm-el beljebb helyezkedik el egy opálborítású aluprofilba rejtett 20 W/m teljesítményű hideg fehér LED szalag. A fény erősségét a csempe színe nagyban befolyásolja, mert a csempéről verődik vissza a fény. Elegendő fényt nyújt a napi használathoz, de akinek fontos a direkt fény például sminkeléshez, akkor annak inkább a homokfújt, vagy a külső lámpás megoldást javasoljuk. A hidegfény helyett rendelhető melegfénnyel is. A tükör hátfala középen 40 cm átlójú kör alakban kialakításra került egy bekötési hely, így ezen a felületen lehet egy sorkapoccsal a 2x0,75-ös vezetéket csatlakoztatni az elektromos hálózatra.

1_slim_100_tukor_500_426

 

2_slim_100_mosdo_500_426

100-as pultos bútor Nero 58 mosdóval

A Kerrock tető azonos vastagságú a bútor keretével, ezáltal egységes a bútor megjelenése.  Több előnye van a Kerrock pultoknak, bármely pultra ültethető mosdóhoz kialakítható rajta a beépítés helye, nincs méretmegkötés, antibakteriális, könnyen tisztítható, örökéletű, matt, és fényes felületben is rendelhető. A sötét színű Kerrock pultokon meglátszódhatnak a mikro karcok, ezért óvatosabb bánásmódot igényelnek. A fiók megnyomása után 100%-ban kinyílik, becsukásához be kell lökni, és hangtalanul lefékezi, majd behúzza magát. A felső fiókban egy műanyag borítású, ovális kivágás került kialakításra a lefolyó részére, így a hagyományos szifon is beépíthető. A fiókok nem érnek el falig, mögöttük 7-8 cm hely van, ezáltal a bútor szélességében bárhol adódik lehetőség a víz bekötésére.

 

60-as polcos faliszekrény

A fix polcos faliszekrényre szinte bármit pakolhatunk, rejtett felfüggesztői nagy terhet viselnek el.

3_slim_100_szekreny_500_426

 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink

Választható opciók

Kerrock törölköző tartó

Kizárólag a Kerrock pultos bútorok pult tetőjének 9 cm-es túlnyúlásából lehet kialakítani ezt a típusú törölköző tartót, igény esetén.

Matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető.

Törölköző tartós, matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető. Önmagában nem képes a bútor súlyát megtartani, ezért a bútort rögzíteni kell a falhoz.

Nagyítós homorú tükör

180 mm átmérőjű a nagyítós homorú tükör, bármely típusú tükrös felsőrészhez lehet rendelni, az elhelyezését a felületen kérjük megadni.

Krómozott, fém törölközőtartó

Bármely bútorhoz rendelhető a csúcsminőségű, krómozott, fém törölközőtartó
Mérete: 356X60X50 mm

Tükörfűtés

Méret: bármekkora tükörhöz
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükrökön
Teljesítmény: 230 V 35 W
Üzemi hőmérséklet: 35 °C

Tükör mögé építhető érintőkapcsoló

Funkciója: LT lámpa kivételével, az összes világítás be-ki kapcsolása, és fényerő szabályozása
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükör felületén
Működése: Egy érintésre be-ki kapcsol, folyamatos nyomásnál fényerőt szabályozza.

Radaros mozgásérzékelős kapcsoló

Funkciója: Radar hullámok érzékelik a mozgást, és fel-le kapcsolja a világítást.
Működése: Mozgásra bekapcsolja a lámpát, az időzítő lejárta után kikapcsolja.
Elhelyezése: Tükrös szekrényekben, és hangulat világítással ellátott mosdós szekrényekben.

Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról