Monza 90

Caffarella színben

  • 90-es homokfújt natúr tükör körbe LED világítással
  • 90-es alsóbútor Bergamo Slim 90 mosdóval LED világítással
  • 160-as oldalt polcos faliszekrény
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

90-es homokfújt natúr tükör körbe LED világítással

A tükör háta mögött, négy oldalt, körben egy aluprofil van elrejtve, amiben egy 20 W/m, 2400LM/m teljesítményű LED szalag fut végig, és ez világítja egyszerre a falat, és a homokfújt rész. A tükör hátfal közepén 60X30 cm méretben lett kialakítva egy bekötési hely, így ezen a felületen lehet egy sorkapoccsal a 2x0,75-ös vezetéket csatlakoztatni az elektromos hálózatra.

1_monza_90_tukor_500_426

 

2_monza_90_mosdo_500_426

90-es alsóbútor körben mosdó alatti LED világítással Bergamo Slim 90 mosdóval

Opcióként rendelhető, a mosdó, és a bútor között lévő hangulatvilágítás, amelyet a bútor belsejében rejtett mikrohullámú kapcsoló kelt életre, úgy, hogy megközelítése esetén automatikusan felkapcsol, majd a beállított idő letelte után kikapcsol. Ez a legkényelmesebb világítási mód, mert semmit se kell tenni, végzi a dolgát magától, és nagyon hangulatos fényt áraszt, továbbá az éjszaka közepén megkönnyíti a helység megközelítését, nem kell a kacsolót keresgélni. Bekötéséhez a bútor takarásában szükséges egy 230 V-os elektromos kiállás. Ez a kapcsolási lehetőség a szekrényes tükrökbe is kérhető. A két fiókot 100%-ig ki lehet húzni, becsukáskor pedig hangtalanul lefékezi, és behúzza magát. A felső fiókban egy műanyag borítású, ovális kivágás van kialakítva a lefolyó részére, így a hagyományos szifon is beépíthető. A fiókok nem érnek el falig, mögöttük 7-8 cm hely van, ezáltal a bútor szélességében bárhol adódik lehetőség a víz bekötésére.

 

160-as oldalt polcos faliszekrény

Praktikus és látványos is egyben a faliszekrény oldalában kialakított fix polcos pakoló rész, ami kérhető jobb és baloldalra is. Az ajtós részben négy állítható magasságú üvegpolc van, ezek helyett igény szerint kérhetők laminált polcok is. Az ajtó nyitási irányát kérjük megadni, mert az alapján lesz legyártva a bútor, ha a zsanérok baloldalon helyezkednek el, akkor balosnak hívjuk, ha az ellentétes oldalon, akkor jobbosnak. A bútor halk záródású, csillapítós Blum pántokkal van szerelvényezve. 

3_monza_90_szekreny_500_426

 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink

Választható opciók

Matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető.

Törölköző tartós, matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető. Önmagában nem képes a bútor súlyát megtartani, ezért a bútort rögzíteni kell a falhoz.

Nagyítós homorú tükör

180 mm átmérőjű a nagyítós homorú tükör, bármely típusú tükrös felsőrészhez lehet rendelni, az elhelyezését a felületen kérjük megadni.

Krómozott, fém törölközőtartó

Bármely bútorhoz rendelhető a csúcsminőségű, krómozott, fém törölközőtartó
Mérete: 356X60X50 mm

Tükörfűtés

Méret: bármekkora tükörhöz
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükrökön
Teljesítmény: 230 V 35 W
Üzemi hőmérséklet: 35 °C

Fényes króm színű élzárás

A PUR vízálló technológiával élzárt króm színű ABS natúr, és szekrényes tükör ajtók élére, felár ellenében, egyaránt rendelhető.

Tükör mögé építhető érintőkapcsoló

Funkciója: LT lámpa kivételével, az összes világítás be-ki kapcsolása, és fényerő szabályozása
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükör felületén
Működése: Egy érintésre be-ki kapcsol, folyamatos nyomásnál fényerőt szabályozza.

Radaros mozgásérzékelős kapcsoló

Funkciója: Radar hullámok érzékelik a mozgást, és fel-le kapcsolja a világítást.
Működése: Mozgásra bekapcsolja a lámpát, az időzítő lejárta után kikapcsolja.
Elhelyezése: Tükrös szekrényekben, és hangulat világítással ellátott mosdós szekrényekben.

Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról