Monza 120 pultos

Andalúz tölgy színben

  • 90-es kerek homokfújt natúr tükör körbe led világítással
  • 120-as pultos fakkos alsóbútor Bellagio 90 mosdóval
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

90-es kerek homokfújt natúr tükör körbe led világítással

Szimbolikusan ábrázolja a fényesen világító napot az erős fényű, körben homokfújt ledes tükör. A tükör háta mögött, körben egy aluprofil van elrejtve, amiben egy 20 W/m, 2400LM/m teljesítményű LED szalag fut végig, és ez világítja egyszerre a falat, és a homokfújt rész. A tükör hátfal közepén 40 cm átlójú kör alakban lett kialakítva egy bekötési hely, így ezen a felületen lehet egy sorkapoccsal a 2x0,75-ös vezetéket csatlakoztatni az elektromos hálózatra.

1_monza_120_pultos_tukor_500_426

 

2_monza_120_pultos_mosdo_500_426

120-as pultos fakkos alsóbútor Bellagio 90 mosdóval

Különleges látvány, és egyben praktikus megoldás az oldalról nyitott fix polcos alsóbútor. A 12 mm-es fekete Kerrock pult kiválóan harmonizál a fa mintás bútor fekete erezetével, matt és fényes felülettel egyaránt rendelhető. Több előnye van a Kerrock pultoknak, bármely pultra ültethető mosdóhoz kialakítható rajta a beépítés helye, nincs méretmegkötés, antibakteriális, könnyen tisztítható, örökéletű, matt, és fényes felületben is rendelhető. A sötét színű Kerrock pultokon meglátszódhatnak a mikro karcok, ezért óvatosabb bánásmódot igényelnek. A két fiókot 100%-ig ki lehet húzni, becsukáskor pedig hangtalanul lefékezi, és behúzza magát. A felső fiókban egy műanyag borítású, ovális kivágás van kialakítva a lefolyó részére, így a hagyományos szifon is beépíthető. A fiókok nem érnek el falig, mögöttük 7-8 cm hely van, ezáltal a bútor szélességében bárhol adódik lehetőség a víz bekötésére.

 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink

Választható opciók

Matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető.

Nagyítós homorú tükör

180 mm átmérőjű a nagyítós homorú tükör, bármely típusú tükrös felsőrészhez lehet rendelni, az elhelyezését a felületen kérjük megadni.

Tükör mögé épített falvilágítás

Mérete: A tükör kerülete
Teljesítménye: 20 W/m, a falról visszaverődő fény erősségétől függ
Színhőmérséklete: Hidegfehér fény, 6000K

Tükörfűtés

Méret: bármekkora tükörhöz
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükrökön
Teljesítmény: 230 V 35 W
Üzemi hőmérséklet: 35 °C

Radaros mozgásérzékelős kapcsoló

Funkciója: Radar hullámok érzékelik a mozgást, és fel-le kapcsolja a világítást.
Működése: Mozgásra bekapcsolja a lámpát, az időzítő lejárta után kikapcsolja.
Elhelyezése: Tükrös szekrényekben, és hangulat világítással ellátott mosdós szekrényekben.

Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról