Laundry 192

Öreg tölgy

  • 192-es polcos tükör profilos led világítással
  • 192-es pultos alsóbútor Aspen 60 mosdóval
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

192-es polcos tükör profilos led világítással

Nagyon látványos, és rengeteg pakolófelülettel szolgál a 192 cm hosszú egybeszerelt polcos tükör. A tükör feletti párkányba egy aluprofil került besüllyesztésre, amiben rejtve marad egy 20 W/m, 2400 Lm/m teljesítményű hidegfehér fényű led szalag. A hidegfényű led szalag helyett rendelhető melegfényűvel is a világítás. A tükör hátfala középen 40X40 cm méretben ki van vágva, így ezen a felületen lehet egy sorkapoccsal a 2x0,75-ös vezetéket csatlakoztatni az elektromos hálózatra.

1_laundry_192_tukor_500_426-1

 

2_laundry_192_alsobutor_500_426-1

192-es pultos alsóbútor Aspen 60 mosdóval

Ha a mosógép mellett szárítógépet is szeretne elhelyezni, akkor egy hosszú pult segítségével egy összefüggő felületet tudunk képezni, amin a gépekből kivett ruhákat szortírozhatja. A két fiókot 100%-ig ki lehet húzni, becsukáskor pedig hangtalanul lefékezik, és behúzzák magukat. A felső fiókban egy műanyag borítású, ovális kivágás lett kialakítva a lefolyó részére, így a hagyományos szifon is beépíthető. A fiókok nem érnek el falig, mögöttük 8 cm hely van, ezáltal a bútor szélességében bárhol adódik lehetőség a víz bekötésére. A bútor több elemben kerül átadásra, a helyszínen kell összeszerelni.  

 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink

Választható opciók

Nagyítós homorú tükör

180 mm átmérőjű a nagyítós homorú tükör, bármely típusú tükrös felsőrészhez lehet rendelni, az elhelyezését a felületen kérjük megadni.

Krómozott, fém törölközőtartó

Bármely bútorhoz rendelhető a csúcsminőségű, krómozott, fém törölközőtartó
Mérete: 356X60X50 mm

Tükör mögé épített falvilágítás

Mérete: A tükör kerülete
Teljesítménye: 20 W/m, a falról visszaverődő fény erősségétől függ
Színhőmérséklete: Hidegfehér fény, 6000K

Tükörfűtés

Méret: bármekkora tükörhöz
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükrökön
Teljesítmény: 230 V 35 W
Üzemi hőmérséklet: 35 °C

Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról