Laundry 138

Fehér színben

  • 69-es keretes tükör profilos led világítással
  • 69-es kétajtós faliszekrény
  • 138-as pultos alsóbútor Lisette 60 mosdóval
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

69-es keretes tükör profilos led világítással

A keretes tükör alsó polcán kisebb használati cikkek elhelyezhetők, a felső párkányba egy aluprofil került besüllyesztésre, amiben rejtve marad egy 20 W/m, 2400 Lm/m teljesítményű hidegfehér fényű led szalag. A hidegfényű led szalag helyett rendelhető melegfényűvel is a világítás. A tükör hátfala középen 40X40 cm méretben ki van vágva, így ezen a felületen lehet egy sorkapoccsal a 2x0,75-ös vezetéket csatlakoztatni az elektromos hálózatra.

1_laundry_138_tukor_500_426

 

2_laundry_138_faliszekreny_500_426

69-es kétajtós faliszekrény

A két ajtó mögött egy légtérben két tetszőlegesen állítható üvegpolc található. A bútor halk záródású, csillapítós Blum pántokkal van szerelvényezve. 

 

138-as pultos alsóbútor Lisette 60 mosdóval

A Kerrock pult „L” alakú kivágásával eltérő méretű bútorokat is le tudunk fedni egyetlen pulttal. A kétajtós változattal teljesen el lehet tüntetni a mosógépet, alulról egy 0,5 cm-es műanyag padlóvédő talp óvja meg a felázástól, sérüléstől. A két fiókot 100%-ig ki lehet húzni, becsukáskor pedig hangtalanul lefékezik, és behúzzák magukat. A felső fiókban egy műanyag borítású, ovális kivágás lett kialakítva a lefolyó részére, így a hagyományos szifon is beépíthető. A fiókok nem érnek el falig, mögöttük 8 cm hely van, ezáltal a bútor szélességében bárhol adódik lehetőség a víz bekötésére. A bútor több elemben kerül átadásra, a helyszínen kell összeszerelni.  

3_laundry_138_alsobutor_500_426

 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink

Választható opciók

Nagyítós homorú tükör

180 mm átmérőjű a nagyítós homorú tükör, bármely típusú tükrös felsőrészhez lehet rendelni, az elhelyezését a felületen kérjük megadni.

Krómozott, fém törölközőtartó

Bármely bútorhoz rendelhető a csúcsminőségű, krómozott, fém törölközőtartó
Mérete: 356X60X50 mm

Tükör mögé épített falvilágítás

Mérete: A tükör kerülete
Teljesítménye: 20 W/m, a falról visszaverődő fény erősségétől függ
Színhőmérséklete: Hidegfehér fény, 6000K

Tükörfűtés

Méret: bármekkora tükörhöz
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükrökön
Teljesítmény: 230 V 35 W
Üzemi hőmérséklet: 35 °C

Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról