Fly 150

Homok, Ascari színben

  • 120-as felül homokfújt natúr tükör led világítással
  • 90-es vastagpolc
  • 120-as pult Nico 37 mosdóval
  • 150-es nyitott alsóbútor két fiókkal
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

120-as felül homokfújt natúr tükör led világítással

Egy 35 mm széles homokfújt felület mögött van elrejtve egy hidegfehér fényű, 20 w/m, 2400 Lm/m teljesítményű LED szalag. Igény esetén rendelhető melegfehér fényű LED szalaggal is ez a világítás. A tükör hátfal középen 80X30 cm méretben ki van vágva, így ezen a felületen lehet egy sorkapoccsal a 2x0,75-ös vezetéket csatlakoztatni az elektromos hálózatra.

1_fly_150_tukor_500_426

 

3_fly_150_polc_500_426

90-es vastagpolc

A 6 cm vastagságú fa mintázatú polc rejtett felfüggesztésű, kötetlenül lehet elhelyezni a fürdőszoba falára.

 

120-as pult Nico 37 mosdóval

A 6 cm vastagságú pult önállóan is rendelhető, rejtett konzoljával egy legalább 10 cm vastagságú falhoz stabilan lehet rögzíteni. A legújabb poliuretán élzárási technológiának köszönhetően a pult anyagának magas a vízellenállási képessége, amennyiben a felülete sértetlen marad, de ügyelni kell, hogy tartós vízlefolyás ne érje. Az aszimmetrikusan elhelyezett mosdót lehet a tükörképe szerint is kérni. Egy szép látványszifonnal lesz teljes az összhatás.

2_fly_150_mosdo_500_426

 

4_fly_150_szekreny_500_426

150-es nyitott alsóbútor két fiókkal

A kétfiókos eltolt bútor zárt, és nyitott tereinek váltakozása exkluzív hatású. A fiókos rész széleire 12 mm-es Kerrock pult került. A bútor szett a felső 6 cm-es fa mintázatú laminált pulttal együtt, összeszerelve kerül átadásra. A fiókokat 100%-ig ki lehet húzni, becsukáskor pedig hangtalanul lefékezi, és behúzza magát. A Kerrock pultok nagy előnye, hogy szabadon alakíthatóak, nincs méretmegkötés, antibakteriális, könnyen tisztítható, örökéletű, rendelhető matt és fényes felülettel is. A sötét színű Kerrock pultokon meglátszódhatnak a mikro karcok, ezért óvatosabb bánásmódot igényelnek.

 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink

Választható opciók

Kerrock törölköző tartó

Kizárólag a Kerrock pultos bútorok pult tetőjének 9 cm-es túlnyúlásából lehet kialakítani ezt a típusú törölköző tartót, igény esetén.

Matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető.

Törölköző tartós, matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető. Önmagában nem képes a bútor súlyát megtartani, ezért a bútort rögzíteni kell a falhoz.

Nagyítós homorú tükör

180 mm átmérőjű a nagyítós homorú tükör, bármely típusú tükrös felsőrészhez lehet rendelni, az elhelyezését a felületen kérjük megadni.

Krómozott, fém törölközőtartó

Bármely bútorhoz rendelhető a csúcsminőségű, krómozott, fém törölközőtartó
Mérete: 356X60X50 mm

Tükörfűtés

Méret: bármekkora tükörhöz
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükrökön
Teljesítmény: 230 V 35 W
Üzemi hőmérséklet: 35 °C

Fényes króm színű élzárás

A PUR vízálló technológiával élzárt króm színű ABS natúr, és szekrényes tükör ajtók élére, felár ellenében, egyaránt rendelhető.

Infrás mozgásérzékelős kapcsoló

Funkciója: Bármely világítás be-ki kapcsolása
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükrök élébe
Működése: A kéz mozgását érzékeli 3-5 cm-ről, első kézlendítésnél bekapcsol, a következőnél ki.

Tükör mögé építhető érintőkapcsoló

Funkciója: LT lámpa kivételével, az összes világítás be-ki kapcsolása, és fényerő szabályozása
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükör felületén
Működése: Egy érintésre be-ki kapcsol, folyamatos nyomásnál fényerőt szabályozza.

Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról