Fly 100

Fehér színben

  • 90-es natúr tükör körbe falvilágítással
  • 100-as Kerrock pult Dolce 58 mosdóval
  • 100-as matt fekete aluváz polccal
  • 175-ös kétajtós faliszekrény
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

90-es natúr tükör körbe falvilágítással

Nagyon letisztult megjelenési forma, a lámpa, és homokfújt rész nélküli felület, a világítást a tükör mögé rejtett LED szalag adja. Tükör szélétől 1 cm-el beljebb helyezkedik el egy opálborítású aluprofilba rejtett 20 W/m teljesítményű hideg fehér LED szalag. A fény erősségét a csempe színe nagyban befolyásolja, mert a csempéről verődik vissza a fény. Elegendő fényt nyújt a napi használathoz, de akinek fontos a direkt fény például sminkeléshez, akkor annak inkább a homokfújt, vagy a külső lámpás megoldást javasoljuk. A hidegfény helyett rendelhető melegfénnyel is. A tükör hátfala középen 40 cm átlójú kör alakban kialakításra került egy bekötési hely, így ezen a felületen lehet egy sorkapoccsal a 2x0,75-ös vezetéket csatlakoztatni az elektromos hálózatra.

1_fly_100_tukor_500_426

 

2_fly_100_pult_mosdoval_500_426

100-as Kerrock pult Dolce 58 mosdóval

A Kerrock pult saját rejtett konzollal rendelkezik, önállóan is felszerelhető a falra, a matt fekete aluváz nélkül is rendelhető. A Kerrock pult tetszőleges méretben elkészíthető, a speciális ragasztásának köszönhetően, egységes marad a felület, nem látszanak illesztési vonalak. Több előnye van a Kerrock pultoknak, bármely pultra ültethető mosdóhoz kialakítható rajta a beépítés helye, nincs méretmegkötés, antibakteriális, könnyen tisztítható, örökéletű, rendelhető matt és fényes felülettel is. A sötét színű Kerrock pultokon meglátszódhatnak a mikro karcok, ezért óvatosabb bánásmódot igényelnek.

 

100-as matt fekete aluváz polccal

A mai, legújabb divatirányzatnak megfelelő matt fekete állvány légies megjelenést nyújt, egy dizájn szifonnal kiegészítve izgalmas hatást érhetünk el. A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, állvány ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél színben is elérhető. A szintező talpak segítségével könnyen vízszintbe lehet állítani. A mosdót, és a vázat mindenféleképpen rögzíteni kell a falhoz sziloplaszttal, és csavarral, hogy stabil maradjon.

3_fly_100_aluvaz_500_426

 

4_fly_100_faliszekreny_500_426

175-ös kétajtós faliszekrény

Mindkét részben két-két állítható magasságú üvegpolc található, ezek helyett igény szerint kérhetők laminált polcok. Az ajtó nyitási irányát kérjük megadni, mert az alapján lesz legyártva a bútor, ha a zsanérok baloldalon helyezkednek el, akkor balosnak hívjuk, ha az ellentétes oldalon, akkor jobbosnak. A bútor halk záródású, csillapítós Blum pántokkal van szerelvényezve. 

 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink

Választható opciók

Nagyítós homorú tükör

180 mm átmérőjű a nagyítós homorú tükör, bármely típusú tükrös felsőrészhez lehet rendelni, az elhelyezését a felületen kérjük megadni.

Tükörfűtés

Méret: bármekkora tükörhöz
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükrökön
Teljesítmény: 230 V 35 W
Üzemi hőmérséklet: 35 °C

Tükör mögé építhető érintőkapcsoló

Funkciója: LT lámpa kivételével, az összes világítás be-ki kapcsolása, és fényerő szabályozása
Elhelyezése: Kizárólag natúr tükör felületén
Működése: Egy érintésre be-ki kapcsol, folyamatos nyomásnál fényerőt szabályozza.

Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról