Szász Csaba

csabaSz

Szász Csaba lakberendező több mint 10 éve foglalkozik lakások, családi házak, valamint közületi helyiségek tervezésével, legyen szó boltok, bemutatótermek, kávézók, vagy akár egy lottózó kialakításáról. 

A nagyobb kihívást jelentő, összetettebb projektek egyáltalán nem jelentenek akadályt számára, sőt: kifejezetten szeret extrém terek tervezésén dolgozni. Megbízhatósága, precizitása és gyorsasága akkor is érvényre jut, ha egy alig 25 négyzetméteres lakást kell berendezni, vagy egyedi igények szerint kell kialakítani egy cipőboltot.

 

Ügyfeleinek – a látványtervek mellett – olyan komplett technikai rajzokat ad át, amelyekből a burkoló, a vizes, a kartonos, a villanyszerelő, és az asztalos is hatékonyan tud dolgozni. Annak érdekében, hogy a megálmodott terek teljes mértékben tükrözzék majd a valóságot, vállalja a kivitelezőkkel való kapcsolattartást is. 

Munkája során szívesen dolgozik az Amazonas kollekciókkal, hiszen amellett, hogy magas minőségű bútoroktól van szó, még „tervezőbarát” megoldást is jelentenek. Szász Csaba mindig megtalálja azt a termékcsaládot, amely az adott tervbe a legjobban beleillik, ráadásul a gyártó örömmel elkészíti az egyedi elképzeléseit is.

Saját bevallása szerint nem is áll szóba más gyártókkal: „a Noralex-szel teljesen egyedi megoldásokban tudok gondolkodni, és az igényeim alapján végzik a kivitelezést. Ez nekem rettenetesen sokat számít.”

Az Amazonas kollekciókkal kapcsolatban is megosztotta velünk tapasztalatát, mely szerint „nagyon magas minőségűek, jobbak a német és olasz termékeknél is, de ennek ellenére az áruk kedvezőbb. Azok az ügyfeleim, akiknek Noralex bútort adtam el, nem is gondolkodnak másban - mindig egyértelmű, hogy a Noralexet kérik.”

Érdeklődik Szász Csaba munkássága iránt? Kattintson ide és ismerje meg bővebben.

Egyedi megoldásokra van szüksége? Tekintse meg, hogy lakberendező partnereinkkel együttműködve milyen lehetőségeket nyitunk meg Ön előtt! 

Egyedi megoldások