Pál Zsuzsanna

PalZs

Pál Zsuzsanna a Studio Kreart Kft. belsőépítészeti, lakberendezési tervezőiroda alapítója és ügyvezetője. Több mint 30 éve segítik hozzá ügyfeleiket a harmonikus belső terek kialakításához, melyet a megrendelő elképzeléseinek maximális figyelembevételével és a tér adta lehetőségek összehangolásával érnek el.

 

A legfontosabb számukra az együtt gondolkodás, hiszen a tökéletes lakás, nyaraló, iroda vagy más helyiség a közös munka eredménye. Partnereikkel együttműködve képesek arra, hogy megvalósítsák a funkció és az esztétikum egyensúlyát egy gyönyörű belső tér megalkotásával – mindezt úgy, hogy a rendelkezésre álló keretet költséghatékony módon használják fel. 

Pál Zsuzsanna és a Studio Kreart Kft. csapata számára „fontos a megbízható kivitelezők kiajánlása, és a Noralex csapatában megtaláltuk azt a kreatív, együttműködésre kész lehetőséget, ahol az egyedi igények kielégítésére is van megoldás. Minden alkalommal pontosan és kiváló minőségben kerülnek kiszállításra az általuk készített termékek.”

A Studio Kreart és a Noralex csapata között olyan partneri kapcsolat jött létre, amely lehetőséget ad arra, hogy a lakberendezők a hatékony munkavégzés mellett az alkotás örömében is részesüljenek. Együtt olyan kreatív megoldásokat hozunk létre, melyek segítségével ügyfeleik egyéni igényeit is maximálisan ki tudják elégíteni.  

Felkeltettük érdeklődését? Kattintson ide és ismerje meg Pál Zsuzsanna munkásságát.

Személyre szabott megoldásokra van szüksége? Tekintse meg, hogy lakberendező partnereinkkel együttműködve milyen egyedi megoldásokkal tudjuk hozzásegíteni az ideális belső terek létrehozásához! 

Egyedi megoldások