Anna Marie Hollósi

annaM

Anna Marie Hollósi tapasztalt lakberendező, akinek munkásságát áthatja japán öröksége és multikulturális szemlélete. 

Amellett, hogy lakberendezési tanácsadást nyújt, alaprajz- és 3D látványtervek készítésével, és egyedi bútorok tervezésével is foglalkozik. Több nemzetiségű nézetének és nyelvtudásának köszönhetően magyar és külföldi ügyfelek számára egyaránt kínál belsőépítészeti tanácsadást, illetve tervezési szolgáltatásokat.

 

A lakberendezés szépsége már gyermekkorában vonzotta, és mindig arra törekedett, hogy a sablonoktól eltérő, különleges megoldásokat találjon. Munkája során komplex szemléletmódot követ: merít az egyes kultúrákból, a japán virágkötészetből, harcművészetekből, és a magyar szokásokból egyaránt. Ez az összetett világnézet segíti őt abban, hogy formabontó megoldásokat alkosson. 

Anna Marie Hollósi szívesen dolgozik Amazonas bútorokkal, mivel rugalmas tervezést tesznek lehetővé, így teljesen egyedi, speciális igényeknek megfelelő bútordarabok megalkotására is nyílik lehetősége.

Az Ő szavaival élve:
„Nagyon rugalmas a termékkör: olyan bútort tudok tervezni, ahogy én és az ügyfelem szeretnénk. A tervezés is nagyon rugalmas, az anyagok nagyon jók, elegánsak és igényesek, nagyon magas minőséget képviselnek. Magyar termék, magyar gyártás és belföldön nagyon gyors a szállítási idő. A rendeléstől számítottan 2-4 hét alatt kézhez is szoktuk kapni a termékeket.”

Felkeltette az érdeklődését Anna Marie Hollósi munkássága? Kattintson ide és ismerje meg bővebben.

Egyedi bútorokra van szüksége? Tekintse meg, hogy lakberendező partnereinkkel együttműködve milyen megoldásokra vagyunk képesek! 

Egyedi megoldások