Taku 80

Tivoli színben

  • 80-as fakkos tükör profilos led vilgítással
  • 80-as alsóbútor Isabelle 80 mosdóval
  • 190-es polcos állószekrény szennyestartó kosárral, lábbal
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

80-as fakkos tükör profilos led vilgítással

A fix polcokon egyszerűen, és hozzáférhetően lehet tárolni az egész család fürdőszobai cikkeit. A felső párkányba egy aluprofil került besüllyesztésre, amiben rejtve marad egy 20 W/m, 2400 Lm/m teljesítményű hidegfehér fényű led szalag. A tükör hátfala középen 25X40 cm méretben ki van vágva, így ezen a felületen lehet egy sorkapoccsal a 2x0,75-ös vezetéket csatlakoztatni az elektromos hálózatra.

1_taku_80_tukor_500_426

 

2_taku_80_alsobutor_500_426

80-as alsóbútor Isabelle 80 mosdóval

A három fiókos elosztással szinte a teljes felületet ki lehet használni, az állítható magasságú lábak nagy terhet képesek viselni, így a gyengébb szerkezetű falak esetében nagy segítség lehet. A három fiókot 100%-ig ki lehet húzni, becsukáskor pedig hangtalanul lefékezik, és behúzzák magukat. A felső fiókban egy műanyag borítású, ovális kivágás van kialakítva a lefolyó részére, így a hagyományos szifon is beépíthető. A fiókok nem érnek el falig, mögöttük 6 cm hely van, ezáltal a bútor szélességében bárhol adódik lehetőség a víz bekötésére.

 

190-es polcos állószekrény szennyestartó kosárral, lábbal

Az alsó ajtó mögötti részben egy opcionálisan rendelhető kibuktatható szennyestartó kosár látható, középső pakolós rész fölött pedig állítható magasságú üvegpolc található. Az ajtó nyitási irányát kérjük megadni, mert az alapján lesz legyártva a bútor, ha a zsanérok baloldalon helyezkednek el, akkor balosnak hívjuk, ha az ellentétes oldalon, akkor jobbosnak. Az alsórészbe szennyestartó kosár helyett lehet kérni üvegpolcot is. A bútor halk záródású, csillapítós Blum pántokkal van szerelvényezve.

3_taku_80_alloszekreny_500_426

 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink
Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról