Quadro 90 aluállvány

Fehér színben

  • 90-es háromajtós tükör LF lámpával
  • 90-es matt fekete aluállvány Bergamo Max 90 mosdóval
  • 90-es egyfiókos alsóbútor
  • 175-ös kétajtós faliszekrény
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

90-es háromajtós tükör LF lámpával

A középső ajtó jobbra, a baloldali ajtó balra nyílik, mögötte pedig egy térben van két tetszőlegesen állítható üveg polc. A jobboldali ajtó jobbra nyílik, és e mögött egy önálló pakolós rész van, két állítható üvegpolccal. A tükörajtók Blum csillapítós pántokkal működnek. Kérésre tetszőlegesen módosíthatóak a nyitási irányok. A tükrös ajtók alsó szélére van felerősítve egy-egy alig észrevehető fogantyú, amivel úgy lehet nyitni-csukni, hogy nem kell megérinteni a tiszta tükröt. A világítást egy matt fekete színű, 2X3,5 W, 800 Lm teljesítményű, hidegfényű, olasz gyártmányú lámpa biztosítja. Az elektromos áram kiállását a tükör takarásában bárhol meg lehet oldani, mert a hátfal 8 mm-el előrébb van a fal síkjától, így a 2x0,75-ös vezetéket egy sorkapoccsal könnyen lehet csatlakoztatni a hálózathoz.

1_quadro_90_labbal_tukor_500_426

 

2_quadro_90_labbal_mosdo_500_426

90-es matt fekete aluállvány Bergamo Max 90 mosdóval

A mai, legújabb trendnek megfelelő matt fekete állvány légies megjelenést nyújt, egy dizájn szifonnal kiegészítve izgalmas hatást érhetünk el. A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, állvány ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél színben is elérhető. A szintező talpak segítségével könnyen vízszintbe lehet állítani. A mosdót, és a vázat mindenféleképpen rögzíteni kell a falhoz sziloplaszttal, és csavarral, hogy stabil maradjon, de jelentős súlyt képes viselni, így gyengébb szerkezetű falhoz is ajánlott.

 

90-es egyfiókos alsóbútor

A Quadro stílusának megfelelően ennek az egyfiókos bútornak a teteje, és a többi eleme is 45 fokos szögbe vágottak. Nem szükséges a falra szerelni, mert a vázhoz kerül rögzítésre. A fiókot 100%-ig ki lehet húzni, becsukáskor pedig hangtalanul lefékezi, és behúzza magát.

3_quadro_90_labbal_polc_500_426

 

4_quadro_90_labbal_szekreny_500_426

175-ös kétajtós faliszekrény

A középen látható fogantyú nyílásnál lehet mindkét ajtó nyitni. Alul és felül is két állítható magasságú üvegpolc található, ezek helyett igény szerint kérhetők laminált polcok. Ha szükséges, az alsó ajtós részbe kibillenthető szennyestartó kosarat is tudunk építeni. Az ajtó nyitási irányát kérjük megadni, mert az alapján lesz legyártva a bútor, ha a zsanérok baloldalon helyezkednek el, akkor balosnak hívjuk, ha az ellentétes oldalon, akkor jobbosnak. A bútor halk záródású, csillapítós Blum pántokkal van szerelvényezve. 

 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink

Választható opciók

Szennyestartó kosár

A porfestéssel fehér színre felületkezelt szennyestartó kosár fixen van rögzítve a kibuktatható, hangtalanul záródó ajtóra. Az ajtó méretének megfelelően kerül legyártásra.

Matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető.

Nagyítós homorú tükör

180 mm átmérőjű a nagyítós homorú tükör, bármely típusú tükrös felsőrészhez lehet rendelni, az elhelyezését a felületen kérjük megadni.

L2 LED lámpa

Színe: fényes króm
Mérete: 300X30X95 mm
Teljesítménye: 10,56 W, 660 Lm
Színhőmérséklete: Hidegfehér fény, 5500K

LH LED lámpa

Színe: fényes króm
Mérete: 600X30X95 mm
Teljesítménye: 8 W, 880 Lm
Színhőmérséklete: Hidegfehér fény, 5500K

LT LED lámpa

Színe: fényes króm
Mérete: 303X37X115 mm
Teljesítménye: 5,6 W, 189 Lm
Színhőmérséklete: Középfehér fény, 4200K

Fényes króm színű élzárás

A PUR vízálló technológiával élzárt króm színű ABS natúr, és szekrényes tükör ajtók élére, felár ellenében, egyaránt rendelhető.

Kapcsoló-dugalj

Funkciója: Bármely világítás be-ki kapcsolása
Elhelyezése: Kizárólag szekrényes tükrök belsejébe építhető be
Feszültség: 230 V 16 A
Kapcsoló, és dugalj vezeték kiállása: 2X0,75 és 3X1,5

Radaros mozgásérzékelős kapcsoló

Funkciója: Radar hullámok érzékelik a mozgást, és fel-le kapcsolja a világítást.
Működése: Mozgásra bekapcsolja a lámpát, az időzítő lejárta után kikapcsolja.
Elhelyezése: Tükrös szekrényekben, és hangulat világítással ellátott mosdós szekrényekben.

Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról