Caligula 60

Caffarella színben

  • 60-as egyajtós tükör LF lámpával
  • 60-as alsóbútor Imola 60-as mosdóval
  • 60-as szennyestartós pad
  • 60-as fakkos polc
  • Matt fekete aluláb
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

60-as egyajtós tükör LF lámpával

A szekrényes tükörben két állítható magasságú üvegpolc található. A tükörajtók Blum csillapítós pántokkal működnek. Az ajtó nyitási irányát kérjük megadni, mert annak megfelelően lesz legyártva a tükör, ha a zsanérok baloldalon helyezkednek el, akkor balosnak, ha az ellentétes oldalon, akkor jobbosnak hívjuk. A tükrös ajtó alsó szélére van felerősítve egy alig észrevehető fogantyú, amivel úgy lehet nyitni-csukni, hogy nem kell megérinteni a tiszta tükröt. A világítást egy matt fekete, 2X3,5 W, 800 Lm teljesítményű, hidegfényű, olasz gyártmányú lámpa biztosítja. Az elektromos áram kiállását a tükör takarásában bárhol meg lehet oldani, mert a hátfal 8 mm-el előrébb van a fal síkjától, így a 2x0,75-ös vezetéket könnyen lehet csatlakoztatni a hálózathoz.

1_caligula_60_tukor_500_426

 

 

2_caligula_60_mosdo_500_426

60-as alsóbútor Imola 60-as mosdóval

A két fiókot 100%-ig ki lehet húzni, becsukáskor pedig hangtalanul lefékezi, és behúzza magát. A felső fiókban egy műanyag borítású, ovális kivágás van kialakítva a lefolyó részére, így a hagyományos szifon is beépíthető. A fiókok nem érnek el falig, mögöttük 7-8 cm hely van, ezáltal a bútor szélességében bárhol adódik lehetőség a víz bekötésére.

 

 

60-as szennyestartós pad

A szennyesruhák gyüjtése mellett lehetőséget nyújt arra, hogy ráüljön. A felnyíló tető bárhol megállítható, megkönnyítve ezzel a ruhák ki és bepakolását, lecsukásakor pedig a beépíthető csillapítóknak köszönhetően halkan záródik. Az 1 cm magas műanyag láb kiemeli a vizes padlótól.

3_caligula_60_pad_500_426

 

 

4_caligula_60_polc_500_426

60-as fakkos polc

A polc közepére és tetejére is lehet pakolni, több darab játékos elhelyezésével a falon különleges hangulatot kelthet a fürdőszobájában.

 

 

Matt fekete aluláb

A legújabb trendnek megfelelő láb szettet bármely bútorhoz lehet rendelni, a méretei, egyeztetés után, változtathatóak. A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, állítható magasságú láb ellenáll a víznek, nemesacél színben is elérhető. Több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve. A bútort mindenféleképpen rögzíteni kell a falhoz, mert a láb nem tartja meg önmagában, de jelentős súlyt képes viselni, így gyengébb szerkezetű falhoz is ajánlott.

matt_fekete_alulab 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink

Választható opciók

Matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető.

Törölköző tartós, matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető. Önmagában nem képes a bútor súlyát megtartani, ezért a bútort rögzíteni kell a falhoz.

Nagyítós homorú tükör

180 mm átmérőjű a nagyítós homorú tükör, bármely típusú tükrös felsőrészhez lehet rendelni, az elhelyezését a felületen kérjük megadni.

Krómozott, fém törölközőtartó

Bármely bútorhoz rendelhető a csúcsminőségű, krómozott, fém törölközőtartó
Mérete: 356X60X50 mm

L2 LED lámpa

Színe: fényes króm
Mérete: 300X30X95 mm
Teljesítménye: 10,56 W, 660 Lm
Színhőmérséklete: Hidegfehér fény, 5500K

LH LED lámpa

Színe: fényes króm
Mérete: 600X30X95 mm
Teljesítménye: 8 W, 880 Lm
Színhőmérséklete: Hidegfehér fény, 5500K

LT LED lámpa

Színe: fényes króm
Mérete: 303X37X115 mm
Teljesítménye: 5,6 W, 189 Lm
Színhőmérséklete: Középfehér fény, 4200K

Fényes króm színű élzárás

A PUR vízálló technológiával élzárt króm színű ABS natúr, és szekrényes tükör ajtók élére, felár ellenében, egyaránt rendelhető.

Kapcsoló-dugalj

Funkciója: Bármely világítás be-ki kapcsolása
Elhelyezése: Kizárólag szekrényes tükrök belsejébe építhető be
Feszültség: 230 V 16 A
Kapcsoló, és dugalj vezeték kiállása: 2X0,75 és 3X1,5

Radaros mozgásérzékelős kapcsoló

Funkciója: Radar hullámok érzékelik a mozgást, és fel-le kapcsolja a világítást.
Működése: Mozgásra bekapcsolja a lámpát, az időzítő lejárta után kikapcsolja.
Elhelyezése: Tükrös szekrényekben, és hangulat világítással ellátott mosdós szekrényekben.

Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról