Bruno 60

Ascari, fehér színben

  • 60-as homokfújt egyajtós tükör LED világítással
  • 60-as alsóbútor Claudia 60 mosdóval
  • 104-es ajtós fakkos faliszekrény
Keresse viszonteladóinknál! Viszonteladóink
További képek

60-as homokfújt egyajtós tükör LED világítással

A szekrényes tükörben két állítható magasságú üvegpolc található. A tükörajtók Blum csillapítós pántokkal működnek. Az ajtó nyitási irányát kérjük megadni, mert annak megfelelően lesz legyártva a tükör, ha a zsanérok baloldalon helyezkednek el, akkor balosnak, ha az ellentétes oldalon, akkor jobbosnak hívjuk. A tükrös ajtó alsó szélére van felerősítve egy alig észrevehtő fogantyú, amivel úgy lehet nyitni-csukni, hogy nem kell megérinteni a tiszta tükröt. A világítást a homokfújt tükör mögé rejtett, 20W/m, 2400 Lm teljesítményű LED szalag biztosítja. Igényesen kivitelezés, a tükör ajtó belső részén nem látszódik semmilyen vezeték, vagy borítás, minden az ajtó belső részén marad elrejtve. Az elektromos áram kiállását a tükör takarásában bárhol meg lehet oldani, mert a hátfal 8 mm-el előrébb van a fal síkjától, így a 2x0,75-ös vezetéket könnyen lehet csatlakoztatni a hálózathoz

1_bruno_60_tukor_500_426

 

2_bruno_60_mosdo_500_426

60-as alsóbútor Claudia 60 mosdóval

A 25 és 35 cm magasságú fiókokat 100%-ig ki lehet húzni, becsukáskor pedig hangtalanul lefékezi, és behúzza magát. A felső fiókban egy műanyag borítású, ovális kivágás van kialakítva a lefolyó részére, így a hagyományos szifon is beépíthető. A fiókok nem érnek el falig, mögöttük 7-8 cm hely van, ezáltal a bútor szélességében bárhol adódik lehetőség a víz bekötésére.

 

104-es ajtós fakkos faliszekrény

Ötletes megoldás a különböző méretű ajtók és polcok váltakozása, vidám hangulatot kelt a fürdőszobájában. Az ajtók belső oldalai túlnyúlnak a függőleges polcosztásokon, és így lehet kinyitni balra és jobbra, becsukáskor csillapítók segítik a hangtalan záródást.  A bútor halk záródású, csillapítós Blum pántokkal van szerelvényezve. 

3_bruno_60_szekreny_500_426

 

Keresse
viszonteladóinknál!
Viszonteladóink

Választható opciók

Matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető.

Törölköző tartós, matt fekete aluláb

A matt fekete színre eloxált, alumíniumból készült, szintezhető láb ellenáll a víznek, több elemből van rejtett csavarozással összeszerelve, nemesacél felülettel is rendelhető. Önmagában nem képes a bútor súlyát megtartani, ezért a bútort rögzíteni kell a falhoz.

Nagyítós homorú tükör

180 mm átmérőjű a nagyítós homorú tükör, bármely típusú tükrös felsőrészhez lehet rendelni, az elhelyezését a felületen kérjük megadni.

Krómozott, fém törölközőtartó

Bármely bútorhoz rendelhető a csúcsminőségű, krómozott, fém törölközőtartó
Mérete: 356X60X50 mm

Fényes króm színű élzárás

A PUR vízálló technológiával élzárt króm színű ABS natúr, és szekrényes tükör ajtók élére, felár ellenében, egyaránt rendelhető.

Kapcsoló-dugalj

Funkciója: Bármely világítás be-ki kapcsolása
Elhelyezése: Kizárólag szekrényes tükrök belsejébe építhető be
Feszültség: 230 V 16 A
Kapcsoló, és dugalj vezeték kiállása: 2X0,75 és 3X1,5

Radaros mozgásérzékelős kapcsoló

Funkciója: Radar hullámok érzékelik a mozgást, és fel-le kapcsolja a világítást.
Működése: Mozgásra bekapcsolja a lámpát, az időzítő lejárta után kikapcsolja.
Elhelyezése: Tükrös szekrényekben, és hangulat világítással ellátott mosdós szekrényekben.

Egyedi megoldások
Egyedi megoldások

Ha nem talál a széria termékek között kedvére valót, még akkor is tudunk ötletekkel szolgálni, mert nálunk lehetőség van egyedi bútorgyártásra is, nem kell, hogy feladja terveit, álmait.

Az egyedi gyártásról